•  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

Functional Yoghurt from Sheep and Goat Milk

Natural Goodness of Several Bioactive Compounds No Fear of Heart Disease, Suitable for Lactose Intolerants with CLA

Muhammad Nadeem
Livre broché | Anglais
48,45 €
Livraison sous 1 à 4 semaines
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

Goat milk has better digestibility than cow milk. The milk allergy problem common in infants due to the consumption of cow milk is rarely encountered when replaced with goat milk.Regular intake of goat milk significantly improves the body weight, mineralization of skeleton, increased blood serum vitamin and hemoglobin levels. The nutritional value of sheep milk is high as compared to cow milk. It contains two times more solids than cow milk and has higher levels of vitamin E, water soluble vitamins and minerals. Fatty acid profile of sheep milk is characterized wiht higher content of unsaturated fatty acids which play a vital role in the reduction of harmful LDL-cholesterol. people who suffer from lactose intolerance may enjoy sheep milk without symptoms even though they are unable to take cow milk. Sheep and goat milk enables the lactose intolerant individuals to enjoy milk .

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
100
Langue:
Anglais

Caractéristiques

EAN:
9783659210303
Date de parution :
10-08-12
Format:
Livre broché
Format numérique:
Trade paperback (VS)
Dimensions :
152 mm x 229 mm
Poids :
158 g

Les avis