•  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

Gluten, Wheat and Dairy Free Cookbook EBOOK

Over 200 allergy-free recipes, from the ‘Sensitive Gourmet’ (Text Only)

Antoinette Savill
Ebook | Anglais
11,99 €
+ 11 points
Format
Disponible immédiatement
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité

Description

New edition bringing together the full range of recipes from Antoinette Savill’s Sensitive Gourmet books. Also includes a new selection of 25 ultra low fat options.
Antoinette Savill’s previous titles broke new ground in creative, cosmopolitan cookery for people suffering from sensitivity to wheat, dairy or gluten.
Now both the Sensitive Gourmet and More From The Sensitive Gourmet are available as one book. All those with lactose and wheat sensitivity, coeliac disease, asthma and eczema or chronic fatigue will find the book invaluable.
Over 200 recipes cover the entire range of dishes. From light savoury snacks and soups, to meat, fish and vegetables dishes for dinner parties through to naughty puddings, cakes, and fresh home-made breads.

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
288
Langue:
Anglais

Caractéristiques

EAN:
9780007386406
Date de parution :
30-05-12
Format:
Ebook
Protection digitale:
Adobe DRM
Format numérique:
ePub

Les avis