Vous voulez être sûr que vos cadeaux seront sous le sapin de Noël à temps? Nos magasins vous accueillent à bras ouverts. La plupart de nos magasins sont ouverts également les dimanches, vous pouvez vérifier les heures d'ouvertures sur notre site.
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
Vous voulez être sûr que vos cadeaux seront sous le sapin de Noël à temps? Nos magasins vous accueillent à bras ouverts. La plupart de nos magasins sont ouverts également les dimanches, vous pouvez vérifier les heures d'ouvertures sur notre site.
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.0000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

Good Eating

The Short Life of Krill

Matt Lilley
Livre relié | Anglais
16,45 €
+ 32 points
Livraison 1 à 2 semaines
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

Just 2 inches long full-grown, this little guy is the foundation of the Southern Ocean food chain... "Hi. What are you? You appear to be an egg. You are an egg sinking. For many days, you sink. You sink a mile down, and you keep sinking down... down... until..."

The unidentified narrator follows one krill among billions as it pursues its brief existence, eating and eating while metamorphosing from one thing into another and trying to avoid being eaten. Questions and advice are hurled at the krill on every page, but the krill never responds--because, after all, krill can't talk, and this is nonfiction. Krill are the largest animals able to catch and eat phytoplankton, and they in turn are eaten by the largest animals ever to live on earth--blue whales--as well as by seals, penguins, and a host of others. In other words, krill are really good at eating, and they make really good eating. And that makes them the most important animals in the high-latitude oceans. As in The Whale Fall Café, Dan Tavis's illustrations combine scientific accuracy with Nemo liveliness and humor. Our star krill is so good at gobbling up phytoplankton that he turns green, so we can pick him out from the crowd racing to escape a penguin's beak or a blue whale's gaping maw. The book has been reviewed and endorsed by global krill expert Dr. Stephen Nichol, and the manuscript earned an honorable mention in Minnesota's McKnight Artist Fellowships for Writers. Helpful backmatter is included.

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
36
Langue:
Anglais

Caractéristiques

EAN:
9780884488675
Date de parution :
11-01-22
Format:
Livre relié
Format numérique:
Prentenboek
Dimensions :
229 mm x 282 mm
Poids :
417 g

Les avis