•  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

Gressingham

The Definitive Collection of Duck and Speciality Poultry Recipes for You to Create at Home

Katie Fisher
Livre relié | Anglais
29,45 €
+ 58 points
Livraison 1 à 2 semaines
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

Gressingham is synonymous with duck, and this book marks a special moment in time as it celebrates 50 years of the family business that was founded by the Miriam and Maurice Buchanan in 1971. With a comprehensive overview on how to cook duck, the history of the business and over 80 recipes, it's the definitive culinary guide to duck, featuring classic canard dishes such as Duck à l'Orange and confit duck, poultry twists on dishes such as paella and chilli con carne as well as a dedicated

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
192
Langue:
Anglais
Catégorie d'âge:

Caractéristiques

EAN:
9781910863688
Date de parution :
19-10-20
Format:
Livre relié
Format numérique:
Genaaid
Dimensions :
197 mm x 250 mm
Poids :
784 g

Les avis