•  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

Heat Stress on Late Sown Wheat

High temperature due to climate change limits the productivity of wheat in sub-tropical conditions

Abdul Sattar, Mumtaz Akhtar Cheema, Muhammad Ashfaq Wahid
Livre broché | Anglais
48,45 €
+ 96 points
Livraison sous 1 à 4 semaines
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

Wheat (Triticum aestivum L.) is the most important and major cereal crop grown in Pakistan. As staple food of the people, occupying the central position in farming agriculture policies, it dominates all agronomic crops in terms of acreage and production. It is a principal source of carbohydrates and protein both for human beings and animals.Its grains contain carbohydrates 60-90 %, protein 8-15 %, fat 1.5-2.0 %, inorganic ions 1.2-2.0 % and 1 % vitamins such as B-complex and E. Climate change has been identified as the single most yield-reducing factor for wheat. It has many facets, including changes in long term trends in temperature. The impacts of these changing conditions on agriculture are already being seen, yet there are still considerable gaps in our knowledge of how agricultural systems will be affected by both short- and long-term changes in climate, and what implications these changes will have for rural livelihoods, particularly among the most vulnerable.

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
84
Langue:
Anglais

Caractéristiques

EAN:
9783845470573
Date de parution :
22-09-11
Format:
Livre broché
Format numérique:
Trade paperback (VS)
Dimensions :
152 mm x 229 mm
Poids :
136 g

Les avis