•  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

Hog EBOOK

Proper pork recipes from the snout to the squeak

Richard H Turner
Ebook | Anglais
2,49 €
+ 2 points
Format
Disponible immédiatement
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité

Description

'If you're after advice on what to do with any cut you can think of, look no further.'
The Caterer

'Hog is a bible for pork fans everywhere...the book celebrates the versatility, appeal and - most importantly - the taste of the pig.'

Great British Food


Hog
is a celebration of all things pig - from breeds and rearing, to butchering and preparing, with techniques, features and more than 150 recipes for nose to tail eating. The comprehensive range of dishes includes hams, bacon, sausages, charcuterie, pates, confits, roasts, grills, hotpots, ragouts, pies, casseroles, scratchings, crackling, trotters and much more - with a foreword from Josh Ozersky and guest contributions from a range of British, American and International chefs and cooks including Diana Henry, Meredith Erickson, Judy Joo, Valentine Warner, Neil Rankin, Mitch Tonks, Fergus Henderson and Aaron Franklin.

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Langue:
Anglais

Caractéristiques

EAN:
9781784720261
Date de parution :
01-04-15
Format:
Ebook
Protection digitale:
Adobe DRM
Format numérique:
ePub

Les avis