•  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

How to Make Ice Cream

51 Recipes for Classic and Contemporary Flavors. a Storey Basics(r) Title

Nicole Weston
Livre broché | Anglais | Storey Basics
8,95 €
+ 17 points
Date de disponibilité inconnue
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

Churn out delicious ice cream right in your own kitchen. In this Storey BASICS(R) guide, Nicole Weston breaks down the process into reproducible steps that are easy to follow. More than 50 recipes for flavors both classic and daringly original -- from chocolate and coffee to goat cheese and honey, maple bacon, and fresh ginger -- will let you find an ice cream everyone will like. Make it a double scoop, and don't forget the toppings!

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
96
Langue:
Anglais
Collection :

Caractéristiques

EAN:
9781612123882
Date de parution :
24-03-15
Format:
Livre broché
Format numérique:
Trade paperback (VS)
Dimensions :
127 mm x 173 mm
Poids :
90 g

Les avis