Vous voulez être sûr que vos cadeaux seront sous le sapin de Noël à temps? Nos magasins vous accueillent à bras ouverts. La plupart de nos magasins sont ouverts également les dimanches, vous pouvez vérifier les heures d'ouvertures sur notre site.
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
Vous voulez être sûr que vos cadeaux seront sous le sapin de Noël à temps? Nos magasins vous accueillent à bras ouverts. La plupart de nos magasins sont ouverts également les dimanches, vous pouvez vérifier les heures d'ouvertures sur notre site.
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.0000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

Ikarus Invites the World's Best Chefs

Exceptional Recipes and International Chefs in Portrait: Volume 10

Martin Klein
Livre relié | Anglais
88,95 €
+ 177 points
Format
Pré-commander, disponible à partir du 23-01-2025
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

The summit of good taste For the tenth time, Executive Chef Martin Klein gives an exclusive behind-the-scenes look of Restaurant Ikarus, introducing the guest chefs of the year, explaining their extraordinary menus and showing how to recreate the dishes of the world's best chefs yourself. For twenty years, the best chefs in the world have come to the Salzburg Restaurant Ikarus in Hangar-7, which itself has been awarded two Michelin stars and is one of the best gourmet addresses in the country - with a unique concept worldwide: Every month, a different international culinary star takes over the kitchen and cooks together with Executive Chef Martin Klein and his team. The world's best chefs at Restaurant Ikarus talk about their career paths, their culinary philosophy, what has shaped them and their work - and show ambitious amateur chefs how to bring a piece of top culinary art home. The anniversary volume, celebrating the twenty-year existence of Hangar-7 and thus Restaurant Ikarus, shines with a diverse and high-profile selection of guest chefs: Among them are two-star chef Curtis Duffy, who brings some rock 'n' roll to Hangar-7 with his exciting, tension-filled cuisine, and three-star chef Kevin Fehling, whose guests all sit together at one table in a personal atmosphere. Also, a great Austrian who became a gastronomic par excellence in the USA found his way to Restaurant Ikarus as a guest chef: Wolfgang Puck.

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
480
Langue:
Anglais

Caractéristiques

EAN:
9783967041453
Date de parution :
25-03-25
Format:
Livre relié
Format numérique:
Genaaid
Dimensions :
254 mm x 337 mm

Les avis