•  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

India Express EBOOK

easy & delicious one-tin and one-pan vegan, vegetarian & pescatarian recipes – by the bestselling ‘Roasting Tin’ series author

Rukmini Iyer
Ebook | Anglais
14,99 €
+ 14 points
Format
Disponible immédiatement
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité

Description

A BBC GOOD FOOD 'BEST INDIAN COOKBOOK'
'A joy of a book’ Sunday Times
‘A must-have’ Rachel Roddy


Discover 75 simple, fresh and delicious Indian recipes that take 30 minutes maximum to cook.

From quick snacks and weeknight dinners to simple desserts, Rukmini Iyer has created a collection of South Indian and Bengali-inspired recipes with a modern twist that are as delicious to eat as they are easy to make.

Keeping with her ethos of 'minimum effort, maximum flavour', these dishes are vibrant, achievable and moreish including Crisp-Topped Marinated Sea Bass with Green Chilli, Lime & Coriander, all-in-one Aubergine, Tomato & Nigella Seed Curry, mini-Naan Pizzas with Lime & Coriander Paneer, Cheddar, Cumin & Nigella Seed Cheese Straws and so much more.

'A practical and inspiring delight' Niki Segnit, author of The Flavour Thesaurus

'An instant classic' Felicity Cloake

'Clever, speedy, manageable' India Knight

'Rukmini's best book yet' Stuart Heritage

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Langue:
Anglais

Caractéristiques

EAN:
9781473565807
Date de parution :
14-09-22
Format:
Ebook
Protection digitale:
Adobe DRM
Format numérique:
ePub

Les avis