•  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.0000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

Innovaciones En La Cocina

Lesley Ward
Livre broché | Espagnol | Smithsonian: Informational Text
16,95 €
+ 33 points
Livraison 1 à 4 semaines
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

To be a chef, you need to have a great palate, knife skills, and... science skills? It's true, cooking requires more "science" than you might think! Learn about the innovations and technology behind great cooking with this informative book. Created in collaboration with the Smithsonian Institution, this STEAM book will ignite a curiosity about STEAM topics through real-world examples. It features a hands-on STEAM challenge that is perfect for makerspaces and that guides students step-by-step through the engineering design process. Make STEAM career connections with career advice from Smithsonian employees working in STEAM fields. Perfect for school reports and projects, this Spanish book is ideal for English language learners.

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
32
Langue:
Espagnol
Collection :

Caractéristiques

EAN:
9780743926478
Date de parution :
20-03-20
Format:
Livre broché
Format numérique:
Trade paperback (VS)
Dimensions :
178 mm x 229 mm
Poids :
68 g

Les avis

Nous publions uniquement les avis qui respectent les conditions requises. Consultez nos conditions pour les avis.