Vous voulez être sûr que vos cadeaux seront sous le sapin de Noël à temps? Nos magasins vous accueillent à bras ouverts. La plupart de nos magasins sont ouverts également les dimanches, vous pouvez vérifier les heures d'ouvertures sur notre site.
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
Vous voulez être sûr que vos cadeaux seront sous le sapin de Noël à temps? Nos magasins vous accueillent à bras ouverts. La plupart de nos magasins sont ouverts également les dimanches, vous pouvez vérifier les heures d'ouvertures sur notre site.
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.0000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

Italian Cooking for Beginners

Simple and Easy Recipes for Weeknights, Parties, Holidays, and More

Anna Prandoni
Livre broché | Anglais
15,45 €
+ 30 points
Date de disponibilité inconnue
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

Learn to cook authentic Italian food without all the fuss.

Always wanted to make a pesto that your family begs you to make every week? Tiramisu that your neighbors dream about? But you don't have time for cooking classes or the lengthy and complicated recipes from other Italian cookbooks? Italian Cooking for Beginners, adapted from the best-selling Let's Cook Italian!, gives you the tools and recipes to start cooking classic Italian dishes at home with simple, easy-to-follow recipes for even the most inexperienced home cook.

With an emphasis on fresh ingredients and hands-on preparation, chef and director of the cooking school "La Scuola della Cucina Italiana" Anna Prandoni presents recipes for authentic Italian starters, first and second courses, vegetables, desserts, and snacks. Simple classic recipes include:
  • Cheese Focaccia
  • Potato Gnocchi
  • Stuffed Zucchini
  • Steak Pizzaiola
  • Bruschetta
  • Tiramisu
  • Spaghetti Carbonara
  • and more!

This is the perfect cookbook for the both the beginning home cook and those inexperienced with authentic Italian cooking. Impress your family and friends and make them happy by satisfying their appetites with delicious Italian classics that will leave them wanting more.

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
128
Langue:
Anglais

Caractéristiques

EAN:
9780760379547
Date de parution :
19-04-22
Format:
Livre broché
Format numérique:
Trade paperback (VS)
Dimensions :
185 mm x 231 mm
Poids :
317 g

Les avis