Vous voulez être sûr que vos cadeaux seront sous le sapin de Noël à temps? Nos magasins vous accueillent à bras ouverts. La plupart de nos magasins sont ouverts également les dimanches, vous pouvez vérifier les heures d'ouvertures sur notre site.
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
Vous voulez être sûr que vos cadeaux seront sous le sapin de Noël à temps? Nos magasins vous accueillent à bras ouverts. La plupart de nos magasins sont ouverts également les dimanches, vous pouvez vérifier les heures d'ouvertures sur notre site.
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.0000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

Jack's Manual

Recipes for Fancy Mixed Drinks and When and How to Serve

J a Grohusko
Livre broché | Anglais
13,95 €
+ 27 points
Date de disponibilité inconnue
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

Jack's Manual: Recipes for Fancy Mixed Drinks and When and How to Serve, was first published in 1910 by bartender Jack A. Grohusko, and contains nearly 400 cocktail recipes, in addition to how to serve wines, as well as detailed information on alcohol of all kinds, cellar management and how to decant wines, as well as when and how to serve beverages.

The cocktail recipes, almost 400 in total, including many varieties of cocktails both served chilled and warm: daisies, fizzes, highballs, julips, sours, smashes, toddys, cobblers, punches, slings, lemonades, and much more. He has even added a limited number of appetizer and sandwich recipes.

Peruse the table of contents to get a "taste" for the vast array of recipes included.

Review excerpt:
National Barbecue News; March 2013 issue:
..."How to Mix Drinks: A Bartender's Manual by George Winter and Jack's Manual: Recipes for Fancy Mixed Drinks and When and How to Serve by J. A. Grohusko were both brought back to print by editor Cam Reese and we should all be grateful for the efforts. The drink recipes within each are certainly still valid today but it is the writings of these two original authors that you'll really enjoy. It's really cool to be able to get in the heads of two turn-of-the century barmen. ..."

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
144
Langue:
Anglais

Caractéristiques

EAN:
9781482076905
Date de parution :
26-01-13
Format:
Livre broché
Format numérique:
Trade paperback (VS)
Dimensions :
152 mm x 229 mm
Poids :
199 g

Les avis