•  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

Japanese

Modern and Traditional Japanese Cuisine Volume 6

Hideo Dekura
Livre relié | Anglais | Silk | n° 6
13,95 €
+ 27 points
Livraison 1 à 2 semaines
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

Hideo Dekura is a culinary consultant, food stylist and author, with a focus on recipe development. He also gives demonstrations, lectures and classes in traditional Japanese Cuisine. He is involved in product development for the import/export market and makes significant contributions to cultural events in the world.This book part of the Silk Series Hideo takes us through the seasons of Japan and the history of Japanese cuisine. He shares the basic tools and ingredients you will need as well as introducing tableware and knives. With over 60 recipes including a big vegetable section this book covers all the basic recipes you would want to cook at home. With easy step by step instructions from a world expert in Japanese cooking.

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
192
Langue:
Anglais
Collection :
Tome:
n° 6

Caractéristiques

EAN:
9781742575339
Date de parution :
01-09-14
Format:
Livre relié
Format numérique:
Genaaid
Dimensions :
159 mm x 227 mm
Poids :
594 g

Les avis