•  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

Jerusalem

A Cookbook

Yotam Ottolenghi, Sami Tamimi
Livre relié | Anglais
48,95 €
+ 97 points
Format

Récompenses

  • James Beard Foundation Book Awards (International) 2013
    Vainqueur
  • IACP Crystal Whisk Award (Chefs/Restaurants) 2013
    Salué

Description

A collection of 120 recipes exploring the flavors of Jerusalem from the New York Times bestselling author of Plenty, one of the most lauded cookbooks of 2011.

In Jerusalem, Yotam Ottolenghi and Sami Tamimi explore the vibrant cuisine of their home city--with its diverse Muslim, Jewish, and Christian communities. Both men were born in Jerusalem in the same year--Tamimi on the Arab east side and Ottolenghi in the Jewish west. This stunning cookbook offers 120 recipes from their unique cross-cultural perspective, from inventive vegetable dishes to sweet, rich desserts. With five bustling restaurants in London and two stellar cookbooks, Ottolenghi is one of the most respected chefs in the world; in Jerusalem, he and Tamimi have collaborated to produce their most personal cookbook yet.

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
320
Langue:
Anglais

Caractéristiques

EAN:
9781607743941
Date de parution :
16-10-12
Format:
Livre relié
Format numérique:
Genaaid
Dimensions :
190 mm x 277 mm
Poids :
1378 g

Les avis