•  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

Jump-Starting a Career in Dietetics & Nutrition

Ann Byers
Livre relié | Anglais | Health Care Careers in 2 Years | n° 4
58,95 €
+ 117 points
Livraison 1 à 4 semaines
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

Nutrition is the study of food composition and the effect of the various components of food on the body. Dietetics is the application of the principles of nutrition to health. This resource explains the training and certification required for dietitians and nutritionists, the types of career choices (clinical, public health, and food service), and possible career paths (practitioner, educator, researcher, administrator, and consultant). Sidebars include the professional experiences of a registered dietitian, dietetic technician, community nutritionist, and a supermarket dietitian. The text assesses clinical nutrition and dietetics, community nutrition, food service systems, nutritional counseling, and careers in business and industry.

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
80
Langue:
Anglais
Collection :
Tome:
n° 4

Caractéristiques

EAN:
9781477716915
Date de parution :
30-12-13
Format:
Livre relié
Format numérique:
Bibliotheekbinding
Dimensions :
170 mm x 234 mm
Poids :
294 g

Les avis