•  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

Key Facts in Clinical Nutrition

Jason Payne-James, Claire Wicks
Reliure spiralée | Anglais
36,45 €
+ 72 points
Livraison 1 à 2 semaines
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

Key Facts in Clinical Nutrition provides, in a concise, fact-filled and pocket-sized format, all of the key information required by the general physician and nutrition specialist alike and covers everything from nutrition support and assessment, through nutritional and energy requirements, micronutrients, dietary supplements, enteral and parenteral nutrition and the role of the nutrition support team. A glossary of key terms is also provided, and useful appendices cover reference values for haematological, urine and faecal analysis, weight and height conversion charts, anthropometric measurements and key nutritional values.

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
48
Langue:
Anglais

Caractéristiques

EAN:
9781841101231
Date de parution :
01-01-03
Format:
Reliure spiralée
Dimensions :
119 mm x 185 mm
Poids :
158 g

Les avis