Vous voulez être sûr que vos cadeaux seront sous le sapin de Noël à temps? Nos magasins vous accueillent à bras ouverts. La plupart de nos magasins sont ouverts également les dimanches, vous pouvez vérifier les heures d'ouvertures sur notre site.
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
Vous voulez être sûr que vos cadeaux seront sous le sapin de Noël à temps? Nos magasins vous accueillent à bras ouverts. La plupart de nos magasins sont ouverts également les dimanches, vous pouvez vérifier les heures d'ouvertures sur notre site.
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.0000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

La Paella

Recipes for Delicious Spanish Rice and Noodle Dishes

Louise Pickford
Livre relié | Anglais
13,95 €
+ 27 points
Date de disponibilité inconnue
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

Enjoy the true taste of Spain and explore this fascinating country's love affair with rice and the deliciously diverse ways in which it is used in a multitude of unmissable dishes.

Rice is a wonderfully versatile ingredient, and Spanish cooks transform it into an array of dishes from simple comfort food to grand feasts to be shared on special occasions. This book brings together delicious rice dishes from all over Spain, from regional classics that are enjoyed around the world to unusual local specialities. Also included are recipes for the lesser-known fideua, a dish originally from the coast of Valencia that is very similar to paella but made with snipped vermicelli noodles rather than rice. There is something for every taste here, with recipes containing meat, poultry, fish and shellfish, as well as some tempting vegetarian and vegan options to choose from. Learn how to make a show-stopping Paella Valenciana (Valencian paella) or a Paella de Marisco y Chorizo (Seafood paella with chorizo), or Fideua Negra (squid ink noodles) and how to make the most of tasty ingredients like garlic, saffron and smoked paprika in your cooking. As well as traditional regional dishes, there are also other styles of rice dishes to try, such as Arroz Caldoso con Almejas (Clam soup) or Arroz al Horno con Garbanzos y Pasas (Baked rice with chickpeas and raisins). Lovers of authentic Spanish food will not be disappointed!

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
128
Langue:
Anglais

Caractéristiques

EAN:
9781788792363
Date de parution :
25-08-20
Format:
Livre relié
Format numérique:
Genaaid
Dimensions :
175 mm x 211 mm
Poids :
476 g

Les avis