•  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

La Varenne's Cookery

The French Cook; The French Pastry Chef; The French Confectioner

Francois Pierre de la Varenne
Livre relié | Anglais
81,45 €
+ 162 points
Date de disponibilité inconnue
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

The watershed from medieval to modern times is being crossed under our eyes in La Varenne's pages. Translated and merrily pillaged throughout Europe (the first English translation of The French Cook was in 1653), La Varenne (c. 1615-1678) was chef to the Marquis d'Uxelles. His was the first French cookery book of any substance since Le Viandier almost 300 years earlier. It was, therefore, the first to record and embody the immense advances which French cooking had made, largely under the influence of Italy, since the 15th century. Some medieval characteristics are still visible, but many have disappeared. New World ingredients make their entrance; and a surprising number of recipes are for dishes still made in modern times (omelettes, beignets, even pumpkin pie).

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
632
Langue:
Anglais

Caractéristiques

EAN:
9781903018415
Date de parution :
19-05-20
Format:
Livre relié
Format numérique:
Genaaid
Dimensions :
178 mm x 254 mm
Poids :
1289 g

Les avis