•  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

Larousse Patisserie and Baking

The ultimate expert guide, with more than 200 recipes and step-by-step techniques and produced as a hardback book in a beautiful slipcase

Larousse
Livre relié | Anglais
69,95 €
+ 139 points
Format
Livraison 1 à 2 semaines
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

The ultimate expert guide to pastry, patisserie and baking, with more than 200 recipes and step-by-step techniques.

Larousse Patisserie and Baking is the complete guide from the authoritative French cookery brand Larousse.
It covers all aspects of baking - from simple everyday cakes and desserts to special occasion show-stoppers. There are more than 200 recipes included, plus useful techniques to ensure your bakes are perfect every time. The book also includes workshops on making different types of pastry, handling chocolate, cooking jam and everything else that you need to know about pastry, patisserie and baking.

Each recipe is photographed and there are more than 30 step-by-step techniques sections.

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
512
Langue:
Anglais

Caractéristiques

EAN:
9780600636205
Date de parution :
01-09-20
Format:
Livre relié
Format numérique:
Genaaid
Dimensions :
200 mm x 250 mm
Poids :
2316 g

Les avis