•  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

Lettuce, Endive and Chicory

Edward J Ryder
Livre broché | Anglais | Crop Production Science in Horticulture | n° 9
89,45 €
+ 178 points
Livraison 1 à 2 semaines
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

In common with other titles in this series, this volume describes the scientific principles that are the bases of crop production practices. This volume focuses on the leafy salad vegetables: lettuce, endive and chicory. It opens with a review of world production data, crop uses, botany, taxonomy and evolution. It then describes the genetics and breeding of the crop, including cultivar development and germplasm resources. Physiological aspects, such as germination, growth and development, are then discussed. Production methods worldwide, including growing under cover in protected environments, are reviewed, before consideration of harvesting and seeds, pests and diseases, and economics and marketing. The book is written by one of the world's leading authorities on the subject and will be indispensable for advanced students and growers in horticulture.

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
224
Langue:
Anglais
Collection :
Tome:
n° 9

Caractéristiques

EAN:
9780851992853
Date de parution :
01-02-99
Format:
Livre broché
Format numérique:
Trade paperback (VS)
Dimensions :
155 mm x 232 mm
Poids :
435 g

Les avis