Nos liseuses Vivlio rencontrent actuellement des problèmes de synchronisation. Nous faisons tout notre possible pour résoudre ce problème le plus rapidement possible. Toutes nos excuses pour la gêne occasionnée !
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
Nos liseuses Vivlio rencontrent actuellement des problèmes de synchronisation. Nous faisons tout notre possible pour résoudre ce problème le plus rapidement possible. Toutes nos excuses pour la gêne occasionnée !
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.0000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

Listeria

A Practical Approach to the Organism and Its Control in Foods

Chris Bell, Alex Kyriakides
Livre broché | Anglais | Practical Food Microbiology
76,95 €
+ 153 points
Livraison 1 à 2 semaines
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

The independent investigations some 70 years ago by E. G. D. Murray and colleagues in Cambridge (UK) and J, H. H. Pirie in Johannesburg (South Mrica) resulted in the first detailed descriptions of listeriosis (in both instances in small animals), together with the isolation and naming of Lis- teria monocytogenes. These descriptions in 1926 and 1927 show the pre- cision and care of these experimentalists, for not only did they show much skill and attention to detail but also great insight in surmising that the consumption of contaminated food was associated with the trans- mission of listeriosis. In the words of Pirie in 1927, 'Infection can be pro- duced by subcutaneous inoculation or by feeding and it is thought that it is by feeding that the disease is spread in nature. ' These observations were largely forgotten and listeriosis was regarded as a rather obscure disease of animals and occasionally humans. However, the 1980s saw dramatic changes and the 'elevation' of Listeria to a topic of concern not only amongst microbiologists (particularly food micro- biologists) but also the general public.

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
150
Langue:
Anglais
Collection :

Caractéristiques

EAN:
9781461359180
Date de parution :
01-11-12
Format:
Livre broché
Format numérique:
Trade paperback (VS)
Dimensions :
156 mm x 234 mm
Poids :
240 g

Les avis