•  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous
  1. Accueil
  2. Livres
  3. Sciences humaines
  4. Sciences
  5. Médecine
  6. Nutrition & Régime
  7. Loose Leaf for Contemporary Nutrition: A Functional Approach

Loose Leaf for Contemporary Nutrition: A Functional Approach

Anne Smith, Gordon Wardlaw
Pages volantes | Anglais
216,45 €
+ 432 points
Livraison 1 à 4 semaines
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

Contemporary Nutrition: A Functional Approach is an alternate version of Wardlaw/Smith/Collene's Contemporary Nutrition, offering a unique approach by organizing vitamins and minerals within the context of physiological functions and the health conditions they influence. Current research is at the core of the fourth edition, with revised statistics, incorporation of new results of clinical trials, and updated recommendations. The text provides students who lack a strong science background the ideal balance of reliable nutrition information and practical consumer-oriented knowledge. Always looking to make the content relevant to learners, the authors highlight health conditions, medications, food products, and supplements students or members of their families may be using. With their friendly writing style, the authors act as the student's personal guide to dispelling common misconceptions and to gaining a solid foundation for making informed nutrition choices.

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
832
Langue:
Anglais

Caractéristiques

EAN:
9780078124464
Date de parution :
05-05-14
Format:
Pages volantes
Format numérique:
Losbladig - bladen en ordner
Dimensions :
221 mm x 274 mm
Poids :
1496 g

Les avis