Vous voulez être sûr que vos cadeaux seront sous le sapin de Noël à temps? Nos magasins vous accueillent à bras ouverts. La plupart de nos magasins sont ouverts également les dimanches, vous pouvez vérifier les heures d'ouvertures sur notre site.
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
Vous voulez être sûr que vos cadeaux seront sous le sapin de Noël à temps? Nos magasins vous accueillent à bras ouverts. La plupart de nos magasins sont ouverts également les dimanches, vous pouvez vérifier les heures d'ouvertures sur notre site.
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.0000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

Market Orientation in Food and Agriculture

Klaus Günter Grunert, Hanne Hartvig Larsen, Tage Koed Madsen, Allan Baadsgaard
Livre broché | Anglais
223,95 €
+ 447 points
Format
Livraison 1 à 2 semaines
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

In the fall of 1990, the Danish government started a comprehensive research pro- gramme to improve the competitiveness of the Danish food sector: The Research and Development Programme in the Danish Food Sector (Det F!Ildevareteknologiske Forsk- nings- og Udviklingsprogram, F0TEK). The programme was based on a combination of basic research to be carried out by universities and other research institutions, and a series of collaboration projects between researchers and food companies. The programme was originally designed as a technological research programme. However, in the planning phases of the research programme, the view that the development of new technologies and products may not be sufficient to improve competitiveness made some ground. A small comer of the overall research effort was therefore set aside for market-oriented research. This comer was filled by the research programme Market-based process and product innovation in the food sector (MAPP). MAPP was a joint research programme in which researchers from several Danish universities and business schools participated; it was coordinated by the Aarhus School of Business. MAPP set out to achieve a difficult task: to conduct high quality research on various aspects of the marketing of food products, to do so in cooperation with food companies, and to win under- standing and recognition from the colleagues in the food technology departments.

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
284
Langue:
Anglais

Caractéristiques

EAN:
9781461285571
Date de parution :
26-09-11
Format:
Livre broché
Format numérique:
Trade paperback (VS)
Dimensions :
156 mm x 234 mm
Poids :
421 g

Les avis