•  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

Microwave and Radio Frequency Heating in Food and Beverages

Tatiana Koutchma
Livre broché | Anglais
147,45 €
+ 294 points
Livraison 1 à 2 semaines
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

Microwave and Radio Frequency Heating in Food and Beverages discusses advanced heating techniques based on electromagnetic and electro-technologies, including radiative or microwave (MW) dielectric heating, radio-frequency (RF) or capacitive dielectric heating, infrared (IR) heating, ohmic and magnetic induction heating. Unlike conventional systems where heat energy is transferred from a hot medium to a cooler product resulting in large temperature gradients, electro-heating involves the transfer of electromagnetic energy directly into the product, initiating volumetric heating due to frictional interaction between water molecules and charged ions (i.e., heat is generated within the product).

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
172
Langue:
Anglais

Caractéristiques

EAN:
9780128187159
Date de parution :
10-10-22
Format:
Livre broché
Format numérique:
Trade paperback (VS)
Dimensions :
190 mm x 235 mm
Poids :
303 g

Les avis