•  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

Modern Food Microbiology

James M Jay, Martin J Loessner, David A Golden
Livre relié | Anglais | Food Science Text
123,95 €
+ 247 points
Livraison 1 à 2 semaines
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

With thirty revised and updated chapters the new edition of this classic text brings benefits to professors and students alike who will find new sections on many topics concerning modern food microbiology. This authoritative book builds on the trusted and established sections on food preservation by modified atmosphere, high pressure and pulsed electric field processing. It further covers food-borne pathogens, food regulations, fresh-cut produce, new food products, and risk assessment and analysis. In-depth references, appendixes, illustrations, index and thorough updating of taxonomies make this an essential for every food scientist.

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
790
Langue:
Anglais
Collection :

Caractéristiques

EAN:
9780387231808
Date de parution :
10-02-05
Format:
Livre relié
Format numérique:
Genaaid
Dimensions :
180 mm x 257 mm
Poids :
1610 g

Les avis