Vous voulez être sûr que vos cadeaux seront sous le sapin de Noël à temps? Nos magasins vous accueillent à bras ouverts. La plupart de nos magasins sont ouverts également les dimanches, vous pouvez vérifier les heures d'ouvertures sur notre site.
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
Vous voulez être sûr que vos cadeaux seront sous le sapin de Noël à temps? Nos magasins vous accueillent à bras ouverts. La plupart de nos magasins sont ouverts également les dimanches, vous pouvez vérifier les heures d'ouvertures sur notre site.
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.0000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

My Kitchen Table: 100 Pasta Recipes EBOOK

Antonio Carluccio
Ebook | Anglais | My Kitchen
10,99 €
+ 10 points
Disponible immédiatement
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité

Description

100 essential pasta recipes from the Godfather of Italian food, Antonio Carluccio. This recipe collection - containing 100 full-colour photographs - is not only incredible value for money but the perfect introduction to mastering the art of cooking delicious pasta!

'A classy production' - Sunday Telegraph Magazine
'Great recipes, simple instructions and easily sourced ingredients' -- ***** Reader review
'Super simple and delicious' -- ***** Reader review
'A gem' -- ***** Reader review
'Best pasta recipe book ever' -- ***** Reader review
'This is a super little book, full of mouth-watering authentic Italian recipes' -- ***** Reader review
**************************************************************************************************
Antonio Carluccio is the Godfather of Italian food and his passion for pasta is complemented by his extensive knowledge. This book collects 100 of his delicious pasta recipes, from the quick to the complicated, traditional to modern, light summery recipes to hearty baked dishes.

From fettucine Verdi with walnut sauce to pappardelle with meat ragout, orrechiette with broccoli to tagliolini with red mullet, soup with cappelletti to bucatini amatrice and catering for vegetarian and meat-based diets, the recipes are both simple and elaborate and sure to become household stalwarts and family favourites.

Everybody loves pasta and this easy to follow cookbook will ensure that you have a recipe for every occasion and for every taste. Guaranteed to get your mouth watering and you itching to get in the kitchen!

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Langue:
Anglais
Collection :

Caractéristiques

EAN:
9781446416389
Date de parution :
30-07-11
Format:
Ebook
Protection digitale:
Adobe DRM
Format numérique:
ePub

Les avis