•  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

Native Harvests

American Indian Wild Foods and Recipes

E Barrie Kavasch
Livre broché | Anglais
24,45 €
+ 48 points
Livraison 2 à 3 semaines
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

"The most intelligent and brilliantly researched book on the food of the American Indian." --Craig Claiborne, The New York Times
This wonderful book is not just a recipe collection, but a passport to foraging and to surviving close to nature. It will tell you how to prepare familiar foods such as stuffed clams and corn chowder, but also how to fix clover soup, purslane salad, young milkweed spears, wild rice with hazelnuts and blueberries, fiddlehead stew, meadow mushroom pie, stewed wild rabbit with dumplings, spoon bread, acorn coffee, and witch hazel tea. Beautifully illustrated by the author (herself of American Indian descent), this book is also an invaluable manual on herbal medicines and ceremonial, sacred, and poisonous plants -- all written with acute sensitivity to and appreciation of Native American ways.

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
238
Langue:
Anglais

Caractéristiques

EAN:
9780486440637
Date de parution :
04-03-05
Format:
Livre broché
Format numérique:
Trade paperback (VS)
Dimensions :
134 mm x 213 mm
Poids :
285 g

Les avis