•  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

New Kitchen Basics

10 Essential Ingredients, 120 Recipes: Revolutionize the Way You Cook, Every Day

Claire Thomson
Livre relié | Anglais
34,95 €
+ 69 points
Date de disponibilité inconnue
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

Most of us buy the same ingredients week in, week out, and cook the same old recipes. Cookery writer Claire Thomson wants to encourage people to ditch the boring chicken stir-fry and the all-too-predictable spaghetti, and enliven their cooking and eating.

Claire takes our 10 favorite ingredients and reinvents them as modern classics. With sections on chicken, tomatoes, eggs, ground meat, pasta, potatoes, salad, lemon and chocolate, each chapter covers the basics about that ingredient, then offers 12 recipes using each in ways that will brighten up mealtimes. Claire's cooking is simple yet imaginative, and her kitchen expertise and knowledge of flavor combinations means that these dishes will become your new standby meals.

This is the new essential cookbook, a modern-day solution to the eternal question: What should I cook tonight?

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
288
Langue:
Anglais
Illustré:
Oui

Caractéristiques

EAN:
9781787132542
Date de parution :
19-03-19
Format:
Livre relié
Format numérique:
Genaaid
Dimensions :
178 mm x 246 mm
Poids :
861 g

Les avis