•  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

New Methods of Food Preservation

Grahame W Gould
Livre broché | Anglais
259,45 €
+ 518 points
Format
Livraison 1 à 4 semaines
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

This book describes in detail those new and emerging food preservation techniques that are now, or soon will be, commerically exploited. The editor, a leading figure in this field, has assembled a team of well-known and respected contributors, who cover chemical, biological and physically based-approaches. Emphasis is placed both on the innovative exploitation of traditional procedures, including combination preservation methods, and on more radical approaches, such as the use of high hydrostatic pressures or voltage pulses to inactivate microorganisms in food, and the direct and synergistic application of ultrasonic radiation.

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
324
Langue:
Anglais

Caractéristiques

EAN:
9781441951922
Date de parution :
07-12-10
Format:
Livre broché
Format numérique:
Trade paperback (VS)
Dimensions :
156 mm x 234 mm
Poids :
485 g

Les avis