•  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

North

The New Nordic Cuisine of Iceland [A Cookbook]

Gunnar Karl Gíslason, Jody Eddy
Livre relié | Anglais
53,45 €
+ 106 points
Livraison 1 à 2 semaines
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Récompenses

  • IACP Crystal Whisk Award (International) 2015
    Salué

Description

An unprecedented look into the food and culture of Iceland, from Iceland's premier chef and the owner of Reykjavík's Restaurant Dill.

Iceland is known for being one of the most beautiful and untouched places on earth, and a burgeoning destination for travelers lured by its striking landscapes and vibrant culture. Iceland is also home to an utterly unique and captivating food scene, characterized by its distinctive indigenous ingredients, traditional farmers and artisanal producers, and wildly creative chefs and restaurants.

Perhaps no Icelandic restaurant is as well-loved and critically lauded as chef Gunnar Gíslason's Restaurant Dill, which opened in Reykjavík's historic Nordic House in 2009. North is Gíslason's wonderfully personal debut: equal parts recipe book and culinary odyssey, it offers an unparalleled look into a star chef's creative process. But more than just a collection of recipes, North is also a celebration of Iceland itself--the inspiring traditions, stories, and people who make the island nation unlike any other place in the world.

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
352
Langue:
Anglais
Illustré:
Oui

Caractéristiques

EAN:
9781607744986
Date de parution :
09-09-14
Format:
Livre relié
Format numérique:
Genaaid
Dimensions :
218 mm x 257 mm
Poids :
1474 g

Les avis