•  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

Of Vines and Wines

The Production and Consumption of Wine in Anatolian Civilizations Through the Ages

Livre relié | Anglais | Ancient Near Eastern Studies Supplement Series | n° 51
98,00 €
+ 196 points
Livraison 1 à 4 semaines
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

This volume explores the long, rich traditions of viticulture and wine production in Anatolia and Thrace, from the Neolithic era to the present day. Chapters by ten contributing authors illustrate the important and varied roles that viticulture has played in the Anatolian region, and how the vine and wine have shaped the civilizations of Anatolian peoples for millennia. Examining archaeological remains, archival and historical texts, works of art, the records of chroniclers, ethnographic data, migration and demographic patterns, and contemporary legislation and advertising, the ten authors collectively reveal the importance of wine production and consumption in Anatolia's past, and demonstrate why its legacy of tangible and intangible cultural heritage should be valued in the present, and protected in the future.

Spécifications

Parties prenantes

Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
243
Langue:
Anglais
Collection :
Tome:
n° 51

Caractéristiques

EAN:
9789042934481
Date de parution :
31-12-17
Format:
Livre relié
Format numérique:
Genaaid
Dimensions :
216 mm x 305 mm
Poids :
1224 g

Les avis