Vous voulez être sûr que vos cadeaux seront sous le sapin de Noël à temps? Nos magasins vous accueillent à bras ouverts. La plupart de nos magasins sont ouverts également les dimanches, vous pouvez vérifier les heures d'ouvertures sur notre site.
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
Vous voulez être sûr que vos cadeaux seront sous le sapin de Noël à temps? Nos magasins vous accueillent à bras ouverts. La plupart de nos magasins sont ouverts également les dimanches, vous pouvez vérifier les heures d'ouvertures sur notre site.
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.0000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

Parsi

authentieke recepten vanuit Perzië tot naar Bombay

Farokh Talati, Homi K. Bhabha, Leah Bhabha
Livre relié | Néerlandais
35,00 €
+ 70 points
Livraison sous 3 jours ouvrables
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

De keuken van de Parsi laat zich het best omschrijven

als een fusionkeuken: vluchtelingen (Zoroastrianen)

uit het voormalige Perzië vestigden zich in de 8e eeuw

in het westen van India waardoor een rijke culinaire

interactie ontstond. Farokh Talati, chef-kok van

St. John Bread and Wine te Londen, is Parsi en met

dit kookboek krijg je alle recepten uit de Parsikeuken

waarmee Talati is grootgebracht.



Maak kennis met dhansak, een populair vleesgerecht

met linzen en groenten als aubergines, spinazie en

pompoen. Of ontdek de enorme variatie in eiergerechten

als gebakken ei op spicy tomaten of op ‘rijst

van gisteren’. Parsi zijn dol op vlees- en visgerechten

maar de keuken biedt ook een keur aan vegetarische

schotels als aubergines gestoofd in kokosmelk &

korianderchutney.



Ontdek heerlijke pickles van mango en fenegriek

of maak de mooiste salades uit de Parsikeuken:

rammenas met komkommer & granaatappel of

van wortel, maïs & paneer. Maak je eigen specerijenmengsels

als sambhal masala of ghee, yogurt en

paneer. Met Parsi heb je een bijzonder kookboek in

handen waarin je ontdekt dat de deze keuken zich

wezenlijk onderscheidt van de Indiase.

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
368
Langue:
Néerlandais

Caractéristiques

EAN:
9789461432858
Date de parution :
13-10-22
Format:
Livre relié
Dimensions :
191 mm x 272 mm
Poids :
1294 g

Les avis