Nos liseuses Vivlio rencontrent actuellement des problèmes de synchronisation. Nous faisons tout notre possible pour résoudre ce problème le plus rapidement possible. Toutes nos excuses pour la gêne occasionnée !
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
Nos liseuses Vivlio rencontrent actuellement des problèmes de synchronisation. Nous faisons tout notre possible pour résoudre ce problème le plus rapidement possible. Toutes nos excuses pour la gêne occasionnée !
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.0000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

Pasta for All Seasons

Dishes That Celebrate the Flavors of Italy and the Bounty of the Pacific Northwest

Michela Tartaglia
Livre relié | Anglais
27,95 €
+ 55 points
Date de disponibilité inconnue
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

Authentic Italian flavors and cooking techniques join forces with seasonal, regional ingredients for a delicious and deceptively simple collection of 50 pasta dishes for vegetarians, meat-lovers, and pescatarians alike.

Fresh ingredients, fresh pasta, innovative dishes. What's not to like? Rising Seattle chef Michela Tartaglia has developed 50 seasonal recipes that showcase the best of Northwest seafood, produce, and meat in creative, deeply satisfying pasta dishes.

Using favorite ingredients such as salmon and clams and foodie favorites like nettles and chanterelles, this book offers home cooks dishes that are as comforting as a favorite spaghetti or fettucine dish but as bold and exciting as a hot new restaurant entrée. In addition, a pasta primer helps home cooks make fresh pasta at home and choose the right pasta shape for the right sauce or dish.

Recipes include:
- Conchiglie Rigate with Pacific Northwest Wild Fiddlehead Fern, Leek, and Walnut Pesto, Fiore Sardo, and Aleppo Pepper
- Orecchiette with Pacific Northwest Spot Prawns, Purple Asparagus, and Lemon
- Pipe with Pacific Northwest Morels, Pancetta, Walnuts, Ricotta, and Saffron
- Bucatini all'Amatriciana with Billy's Heirloom Tomatoes
- Creste di Gallo with Eggplant, 'Nduja, Supersweet Tomatoes, and Ricotta Salata
- Pappardelle with Golden Chanterelles, Sausage, and Thyme
- Spaghettoni with Red Beet Pesto, Burrata, Basil, and Calabrian Chili Oil
- Rigatoni with Pacific Northwest Elk Ragú, Juniper Berries, and Bay Leaves
- Casarecce with Pacific Northwest Manila Clams, Chickpeas, and Cherry Tomatoes
- Lasagna Casalinga: Lasagna from the Forest

This collection of creative yet accessible recipes will up your pasta game all year long. Buon appetito!

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
176
Langue:
Anglais

Caractéristiques

EAN:
9781632174277
Date de parution :
25-04-23
Format:
Livre relié
Format numérique:
Genaaid
Dimensions :
175 mm x 206 mm
Poids :
498 g

Les avis