•  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

Polyphenols, Wine and Health

Proceedings of the Phytochemical Society of Europe, Bordeaux, France, 14th-16th April, 1999

Livre relié | Anglais | Proceedings of the Phytochemical Society of Europe | n° 48
223,95 €
+ 447 points
Livraison 1 à 2 semaines
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

In this book, the effect of nutritional habits and wine consumption on ageing and the main degenerative diseases (cardiovascular, cancer, Alzheimer's, etc.) are considered through the most relevant epidemiological and pharmacological studies. Newly isolated wine polyphenols and tannins are presented and their structures and in vitro biological properties are discussed that could strongly support the hypotheses that those molecules could insure beneficial health effects.
This book will be of particular interest to people involved in problems of public health, but also in the wine industry or in wine making, as well as to physicians who are concerned by the difficult question of ageing and its related chronic diseases.

Spécifications

Parties prenantes

Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
219
Langue:
Anglais
Collection :
Tome:
n° 48

Caractéristiques

EAN:
9780792367352
Date de parution :
30-04-01
Format:
Livre relié
Format numérique:
Genaaid
Dimensions :
164 mm x 247 mm
Poids :
503 g

Les avis