•  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous
  1. Accueil
  2. Livres
  3. Sciences humaines
  4. Sciences
  5. Agriculture
  6. Vermine & Mauvaises herbes
  7. Principles for the Toxicological Assessment of Pesticide Residues in Food

Principles for the Toxicological Assessment of Pesticide Residues in Food

Environmental Health Criteria Series 104

Ilo, Unep
Livre broché | Anglais | Environmental Health Criteria | n° 104
35,95 €
+ 71 points
Livraison 2 à 3 semaines
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

Explains the principles, concepts, and definitions used by the Joint FAO/WHO Meeting on Pesticide Residues (JMPR) when assessing toxicological data on pesticide residues in food and establishing acceptable daily intakes. Intended to guide the design and interpretation of relevant toxicological studies, the book alerts readers to the multiplicity of factors, from the endocrinology of the animal species to the pharmacokinetic and pharmacodynamic properties of the pesticide, that can influence the validity of a study and determine its relevance to safety assessment.

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
117
Langue:
Anglais
Collection :
Tome:
n° 104

Caractéristiques

EAN:
9789241571043
Date de parution :
01-01-90
Format:
Livre broché
Format numérique:
Trade paperback (VS)
Dimensions :
152 mm x 229 mm
Poids :
172 g

Les avis