•  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

Principles of Food Science and Nutrition

S Chandraprabha
Livre relié | Anglais
69,45 €
+ 138 points
Livraison 2 à 3 semaines
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

This book provides complete and exhaustive coverage of topics related to food science and nutrition. It contains 18 chapters related to terminologies dealing with food science, nutrition, macro nutrients, micro nutrients and value addition of fruits and vegetables. This book will meet the requirements of students, academicians, food technologists, food processors, food scientists, nutritionist, dietician, researchers, post harvest technologists and peoples who are working in relevant fields.

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
188
Langue:
Anglais

Caractéristiques

EAN:
9789354616426
Date de parution :
01-01-22
Format:
Livre relié
Format numérique:
Genaaid
Dimensions :
156 mm x 234 mm
Poids :
467 g

Les avis