•  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

Protein Phosphorylation and Meat Quality

Dequan Zhang, Xin Li, Li Chen, Chengli Hou, Zhenyu Wang
Livre broché | Anglais
167,95 €
+ 335 points
Livraison 1 à 2 semaines
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

The book focuses on the current research of the relation between protein phosphorylation and meat quality, reviews the influence mechanism of protein phosphorylation on meat quality, and summarizes the improvement of meat quality by regulating protein phosphorylation. It could help to clarify some dilemmas and encourage further research in this field, aiming for effective application of protein phosphorylation in meat quality in the near future. The book is written for researchers and graduate students in the field of meat science, food chemistry and molecular biology etc.


Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
303
Langue:
Anglais

Caractéristiques

EAN:
9789811594434
Date de parution :
14-02-22
Format:
Livre broché
Format numérique:
Trade paperback (VS)
Dimensions :
156 mm x 234 mm
Poids :
449 g

Les avis