•  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

Public House and Beverage Management: Key Principles and Issues

Michael Flynn, Caroline Ritchie, Andrew Roberts
Livre relié | Anglais
243,45 €
+ 486 points
Livraison 1 à 2 semaines
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

Public House & Beverage Management' provides students with a practical guide to the management aspects of the licensed trade industry. 'Public House & Beverage Management' introduces students to: Key players Variations in service offer Types of management arrangement (managed, leased, tenanted, franchise, freehouse) Customers and segments Labour markets and employees Key elements in the business units Retailing skills.The combined experiences of the authors are reflected in the text, as between them they have a vast range of experience as: publican, hotelier, chef and sommelier. Enhanced by this is their teaching and research covering food service, cellar management, marketing and wines and spirit education.

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Langue:
Anglais

Caractéristiques

EAN:
9781138432789
Date de parution :
12-07-17
Format:
Livre relié
Format numérique:
Genaaid
Dimensions :
189 mm x 246 mm
Poids :
452 g

Les avis