•  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

Put the Oven On

An American's Guide to British Food, And Why It's Not as Bad as You Think

Trish Taylor
Livre broché | Anglais
15,45 €
+ 30 points
Livraison 2 à 3 semaines
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

Have you always wanted to visit the UK, but you're worried about what you have heard about the food?


Are you planning a trip across the pond and have no idea what food to order when you get there?

Did you once live in Great Britain and miss the sausage rolls, fish and chips, and delicious puddings?

Pocket sized and perfect for travel. This lighthearted look at British cuisine will be invaluable if you plan to travel to the United Kingdom.


Put the Oven On includes:


  • A comprehensive British-to-American food list, so you will know what to look for when shopping.
  • Information on dining and tipping etiquette, and how it differs from the US.
  • Where some of the bad-food narrative came from even though British food is actually fabulous.


Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
130
Langue:
Anglais

Caractéristiques

EAN:
9781732865570
Date de parution :
24-10-22
Format:
Livre broché
Format numérique:
Trade paperback (VS)
Dimensions :
108 mm x 178 mm
Poids :
108 g

Les avis