•  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

Quality and Preservation of Vegetables

Michael Eskin
Livre relié | Anglais
763,45 €
+ 1526 points
Livraison 2 à 3 semaines
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

This comprehensive work discusses those factors which contribute to the overall quality of the major vegetables grown in North America for the fresh market as well as methods for storing and preserving these crops. The qualities which determine the suitability of a crop for processing is also discussed since the majority of vegetables, with the exception of lettuce and celery, are processed for the retail market. The selection of vegetables is based on their economic importance although several others are included for completion.

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
322
Langue:
Anglais

Caractéristiques

EAN:
9780849355608
Date de parution :
31-03-89
Format:
Livre relié
Format numérique:
Genaaid
Dimensions :
183 mm x 259 mm
Poids :
816 g

Les avis