•  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

Quality in the Food Analysis Laboratory

Rsc

Roger Wood, Hilde Skår Norli
Livre relié | Anglais
321,45 €
+ 642 points
Format
Date de disponibilité inconnue
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

Quality in the Food Analysis Laboratory describes the procedures that food analysts must follow in order to ensure that their data is both appropriate and of the required quality. Since the first edition was pubished in 1999, significant new legislation has been adopted in the food sector, most notably the Official Feed and Food Control Regulation. This second edition has been comprehensively updated to reflect changes to the law. New chapters on the roles of the EU and National Reference Laboratories, the criteria approach, modular validation, qualitative method validation, proprietary methods, method verification, and compliance issues have been introduced. Other chapters, including those on methods of analysis, the IUPAC single laboratory protocol, and the role of proficiency testing have been revised.

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
300
Langue:
Anglais

Caractéristiques

EAN:
9781849734080
Date de parution :
01-09-16
Format:
Livre relié
Format numérique:
Ongenaaid / garenloos gebonden
Dimensions :
156 mm x 234 mm

Les avis