•  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous
  1. Accueil
  2. Livres
  3. Sciences humaines
  4. Sciences
  5. Médecine
  6. Nutrition & Régime
  7. Report of the Joint Expert Consultation on the Risks and Benefits of Fish Consumption, Rome, 25-29 January 2010

Report of the Joint Expert Consultation on the Risks and Benefits of Fish Consumption, Rome, 25-29 January 2010

Fao Fisheries and Aquaculture Reports No. 978

Food and Agriculture Organization
Livre broché | Anglais | FAO Fisheries and Aquaculture Report | n° 978
23,95 €
+ 47 points
Livraison 1 à 2 semaines
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

In response to growing public concern in recent years regarding the presence of chemical contaminants in fish as well as emerging evidence on the multiple nutritional benefits of including fish in the diet, FAO and WHO convened a Joint Expert Consultation on the Risk and Benefits of Fish Consumption. The output of the Expert Consultation is a framework for assessing the net health benefits or risks of fish consumption that will provide guidance to national food safety authorities and the Codex Alimentarius Commission in their work on managing risks, taking into account the existing data on the benefits of eating fish.

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
60
Langue:
Anglais
Collection :
Tome:
n° 978

Caractéristiques

EAN:
9789251069998
Date de parution :
10-05-12
Format:
Livre broché
Format numérique:
Trade paperback (VS)
Dimensions :
206 mm x 290 mm
Poids :
176 g

Les avis