Vous voulez être sûr que vos cadeaux seront sous le sapin de Noël à temps? Nos magasins vous accueillent à bras ouverts. La plupart de nos magasins sont ouverts également les dimanches, vous pouvez vérifier les heures d'ouvertures sur notre site.
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
Vous voulez être sûr que vos cadeaux seront sous le sapin de Noël à temps? Nos magasins vous accueillent à bras ouverts. La plupart de nos magasins sont ouverts également les dimanches, vous pouvez vérifier les heures d'ouvertures sur notre site.
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.0000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

Root rot of chilli and it's management

Vijay Babal, Abhilasha A. Lal, Sobita Simon
Livre broché | Anglais
49,45 €
+ 98 points
Livraison sous 1 à 4 semaines
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

Chilli is considered a good source of vitamin C (ascorbic acid) in food and beverage industries.It is also source of vitamin A and E. Apart from these, small quantity of protein, fats, carbohydrates and traces of minerals are also present. It has also acquired a great importance because of the presence of 'oleoresin', which permits better distribution of color and flavor in foods. Root rot of chilli caused by Rhizoctonia solani is a very important fungal disease and cause losses.The root rot infected plants of chilli show yellowing and withering of upright foliage. The whole plant wilts and dry up later on. When pulled up, the root system is found to be partially or fully decayed. The infection extends up to lower portion of the stem at ground level and a dark brown discoloration of the affected portion of the stem can be seen.Due to indiscriminate use of chemicals for management of diseases has given rise to the risk of pollution and other hazardous effects.This book makes an attempt towards the use of bio-agents and plant leaf extracts for the management of the disease in an eco-friendly manner.In future use of bio-agents and botanicals may reduce the use of fungicides .

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
112
Langue:
Anglais

Caractéristiques

EAN:
9783659937903
Format:
Livre broché
Dimensions :
150 mm x 220 mm

Les avis