•  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous
  1. Accueil
  2. Livres
  3. Sciences humaines
  4. Sciences
  5. Technique
  6. Protection de l'environnement
  7. Safety and Quality of Water Used in Food Production and Processing

Safety and Quality of Water Used in Food Production and Processing

Meeting Report

Food and Agriculture Organization, World Health Organization
Livre broché | Anglais | Microbiological risk assessment series
57,45 €
+ 114 points
Pré-commander, date de disponibilité inconnue
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

This report provides guidance on safe water use when preparing fresh produce and fish. It is also a guide for water risk management. Water is a major input in food, from primary production through all stages in the food value chain to consumption.

The safest option in food production might be the use of potable or drinking water. However, this is often not a feasible solution and water of different quality could be fit for some purposes, provided it does not compromise the safety of the final product for the consumer.

This paper suggests that numbers of E. coli present in water are not an appropriate measure of water safety. Instead, assessments of fitness-for-purpose and the microbiological criteria of water required to maintain product safety should be risk-based.

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
97
Langue:
Anglais
Collection :

Caractéristiques

EAN:
9789251318089
Date de parution :
21-01-20
Format:
Livre broché
Format numérique:
Trade paperback (VS)
Dimensions :
174 mm x 248 mm
Poids :
244 g

Les avis