•  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

Self-Sufficiency: Preserving

Jams, Jellies, Pickles and More

Carol Wilson
Livre broché | Anglais | Self-Sufficiency | n° 7
13,95 €
+ 27 points
Livraison 1 à 2 semaines
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

Preserving fruits and vegetables is a great way to turn home-grown or local produce into delicious treats that can be enjoyed all year round. There are several different preserving methods and all give delicious results. Jams, jellies, fruit butters and curds, bottled fruits, chutneys, pickles and salted vegetables are all practical and economical ways to preserve seasonal produce. And you don't need a load of kitchen gadgets and equipment to get started: a heavy-based pan, funnel, sugar thermometer and a selection of glass storage jars are all you need! Ingredients listings, popular fruits and vegetables, sugars and cooking techniques are all explained, along with storage information and helpful hints and tips. This, along with the 60 delicious recipes that follow, make this book your one-stop guide to successful preserving.

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
128
Langue:
Anglais
Collection :
Tome:
n° 7

Caractéristiques

EAN:
9781504800358
Date de parution :
01-09-15
Format:
Livre broché
Format numérique:
Trade paperback (VS)
Dimensions :
147 mm x 208 mm
Poids :
226 g

Les avis