•  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

Sixteen Priority PAHs in Some Coffee Brands

Inderpreet Singh Grover, Rashmi Sharma
Livre broché | Anglais
35,45 €
+ 70 points
Livraison sous 1 à 4 semaines
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

AROMA! Although fascinating,yet mysterious word. We like to consume many food products just because of aroma they have, despite of knowing how it is being produced. Mostly, roasted food products have at most pleasing aroma, and is generally induced by the presence of Polycyclic Aromatic Hydrocarbons. Ascribed to the carcinogenic and mutagenic properties, 16 Polycyclic Aromatic Hydrocarbons are of special concern and have been described as the priority pollutants by United State Environmental Protection Agency (USEPA).Due to such properties the determination of these compounds in drinkable beverage that are being consumed mostly in the present world deserves further investigation and is being presented here.

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
60
Langue:
Anglais

Caractéristiques

EAN:
9783330036093
Format:
Livre broché
Dimensions :
150 mm x 220 mm

Les avis