•  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

Smoking Food

The Ultimate Beginner's Guide

Chris Dubbs, Dave Heberle
Livre broché | Anglais
27,45 €
+ 54 points
Format
Livraison 1 à 4 semaines
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

Everything you need to know about home smoking!

In Smoking Food, Chris Dubbs and Dave Heberle assure us that smoking is an art, not a science, and they fearlessly reveal that art's essentials--and how simple they can be. They explain how to choose the best fuels (you can use corncobs!), how to build smokers from old refrigerators and cardboard boxes, and, of course, how to smoke everything from turkeys to turtles.

Their advice is as ingenious and cost-conscious as any given by Alton Brown. Aware of the needs and wants of the modern cook, they include low-sodium preparations, alternatives to preservatives like sodium nitrite, and thoughts on safely handling meat. Recipes include:
  • Slow-smoked salmon
  • Hot-smoked shrimp
  • Pastrami
  • Country-style bacon
  • Wine-marinated rabbit
  • Firecan turkey
  • Summer sausage
  • Smoked cheese
  • Smoked nuts
  • Jerky
  • Chowders
  • Stuffing
  • Vegetables
  • And more!

With more than one hundred recipes and tips for making brines, marinades, cheeses, appetizers, soups, and main dishes, Smoking Food is an invaluable resource for the home smoker.

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
192
Langue:
Anglais

Caractéristiques

EAN:
9781510745322
Date de parution :
01-10-19
Format:
Livre broché
Format numérique:
Trade paperback (VS)
Dimensions :
188 mm x 226 mm
Poids :
453 g

Les avis