Nos liseuses Vivlio rencontrent actuellement des problèmes de synchronisation. Nous faisons tout notre possible pour résoudre ce problème le plus rapidement possible. Toutes nos excuses pour la gêne occasionnée !
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
Nos liseuses Vivlio rencontrent actuellement des problèmes de synchronisation. Nous faisons tout notre possible pour résoudre ce problème le plus rapidement possible. Toutes nos excuses pour la gêne occasionnée !
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.0000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

Smoking Meat

Ultimate Smoker Cookbook for Real Pitmasters, Irresistible Recipes for Unique BBQ: Book 3

Adam Jones
Livre broché | Anglais
15,45 €
+ 30 points
Livraison 1 à 2 semaines
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

Smoking Meat: Ultimate Smoker Cookbook for Real Pitmasters, Irresistible Recipes for Unique BBQ: Book 3


The ultimate smoker cookbook for your outdoor smoker and grill, use this complete guide to smoke all types of meat, seafood, and veggies. An essential cookbook for those who want to smoke meat without needing expert help from others. Offers detailed guidance obtained by years of smoking meat includes clear instructions and step-by-step directions for every recipe.
The guide will help you professionally smoke a variety of food, including beef, pork, chicken, lamb, fish and seafood, turkey, vegetable, and game recipes such as:

  • Pineapple Smoked Pork Chops
  • Smoked Salmon Tequila
  • Aromatic Smoked Beef with Peach Sauce
  • Smoked Tomatoes Rosemary
  • Browned Orange Smoked Quail
  • Smoked Bourbon Turkey Breast

The book includes photographs of every finished meal, temperature charts, helpful tips and tricks on making BBQ and SMOKING MEAT to make your job easier. Whether you are a beginner meat smoker or looking to go beyond the basics, the book gives you the tools and tips you need to start that perfectly smoked meat.
THIS COOKBOOK will help you keep the culinary tradition of SMOKE cooking alive and will remind you that smoking that smoking food is one of the most ancient and most cherished cooking traditions that will help you enjoy food the way you never enjoyed before!

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
144
Langue:
Anglais

Caractéristiques

EAN:
9781731198761
Date de parution :
12-11-18
Format:
Livre broché
Format numérique:
Trade paperback (VS)
Dimensions :
190 mm x 235 mm
Poids :
258 g

Les avis