•  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

Sous Vide Cookbook for Beginners

Easy-to-Follow Guide to Cooking Restaurant-Quality Meals at Home

Christopher Lester
Livre broché | Anglais | Sous Vide Cooking | n° 1
14,95 €
+ 29 points
Format
Livraison 1 à 2 semaines
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

Ever wondered how those restaurants and cafes create tender, mouthwatering meat?

Well, the secret's out! They use a magical device called Sous Vide. This French wonder cooks the food at lower temperatures, ensuring no part is heated beyond its ideal cooking point. The result? Juicy, tender perfection. We've gathered top tips, and basic sous vide recipes to make your Sous Vide experience absolutely flawless. Get ready for an incredible culinary adventure!

  • READY TO EMBARK ON A SOUS VIDE ADVENTURE? We've covered you with essential tips, top-notch recipes, and foolproof instructions for sous vide cooking at home.
  • INDULGE IN RESTAURANT-WORTHY MEALS RIGHT IN YOUR OWN KITCHEN. Discover a treasure trove of original, easy-to-follow recipes for elevated home cooking with sous vide for everybody.
  • CURIOUS ABOUT WHAT YOU CAN WHIP UP WITH SOUS VIDE? How about eggs, pork, lamb, fish, vegetables, and even desserts, all masterfully prepared with your sous vide immersion cooker?
  • GET READY TO SALIVATE OVER IRRESISTIBLE SOUS VIDE RECIPES. Our tantalizing pictures, crystal-clear instructions, and handy nutritional information will leave you drooling in anticipation.

Pay attention to 2 paperback and hardback options (See all formats and editions):
  • black-white interior
  • color interior

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
132
Langue:
Anglais
Collection :
Tome:
n° 1

Caractéristiques

EAN:
9798622136849
Date de parution :
06-03-20
Format:
Livre broché
Format numérique:
Trade paperback (VS)
Dimensions :
203 mm x 254 mm
Poids :
276 g

Les avis