Nos liseuses Vivlio rencontrent actuellement des problèmes de synchronisation. Nous faisons tout notre possible pour résoudre ce problème le plus rapidement possible. Toutes nos excuses pour la gêne occasionnée !
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
Nos liseuses Vivlio rencontrent actuellement des problèmes de synchronisation. Nous faisons tout notre possible pour résoudre ce problème le plus rapidement possible. Toutes nos excuses pour la gêne occasionnée !
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.0000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

Sports Nutrition Strategies for Success

A Practical Guide to Improving Performance Through Nutrition

Abigail J Larson, Kary Woodruff
65,95 €
+ 131 points
Livraison 1 à 2 semaines
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

This text provides science-based nutrition recommendations that support the optimal performance and well being of young athletes. The authors give an overview of sports nutrition fundamentals, including a breakdown of the macronutrient, micronutrient, and hydration recommendations, as well as optimal quantity and timing of nutrient intake. They also discuss weight management and how to support athletes in achieving healthy weight gain or weight loss; disordered eating and eating disorders signs, symptoms, and treatment; and risks and benefits of dietary supplements. This text concludes with delicious and nutritious meal and snack recipes and a list of reputable resources. Ultimately, this text is a practical, meaningful, and applied sport nutrition resource for exercise professionals across a wide range of disciplines.

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
130
Langue:
Anglais
Collection :

Caractéristiques

EAN:
9781944749972
Date de parution :
30-11-16
Format:
Livre broché
Format numérique:
Trade paperback (VS)
Dimensions :
152 mm x 229 mm
Poids :
181 g

Les avis